Vilka är vi

Visste du att:

Vi som driver Restaurang SOL är Henrik, Kajsa och Jonas. Företaget startades 2004 och vi har många års erfarenhet av nöjes- och restaurangbranschen. Under årenslopp har många arrangemang lagts till vårt CV.

Henrik är vår gourmand, gillar mat i alla dess former och har arbetat över 20 år inom branschen som skolad kock, han har samlat på sig kunnighet från hela sverige. Han har t. ex jobbat på Mosebacke Etablissemang som är mer känt för Cornelis vreeswijk och Hasse & Tages föreställningar m.m. Henrik har jobbat med teater i många år. Vid 21 års ålder var han Sveriges yngsta professionella ljustekniker och turnerade runt om i hela Sverige. Har tillsammans med Kajsa två fabulösa barn.

 

Kajsa är vår kakkreatör, hon brinner för goda och fängslande skapelser. Hon har verkat i Göteborg på celebra caféet Vanilj. Det är pga hennes förvållan att vi på Restaurang Sol har så många och goda bakverk. Hon har jobbat mycket med catering och servering, till hennes kunskap kan man lägga till nattklubb, restauranger. Har med Henrik två fenomenala barn.

 

Jonas är vår nöjes- och idémaskin, han har åtskilliga och roliga upptåg i lager. Under många år drev han Lunds enda komikerklubb. Jonas har drivit nattklubb i många år, för övrigt drev han Lunds bartenderskola. Jonas är även musiker och behandlar en gitarr som en gud. Har med sin fru Maya tre sagolika barn.